NB I

Sidibe örömmel tért vissza Debrecenbe

A szenegáli támadó, Ibrahima Sidibe sosem szakította meg a kapcsolatot a DVSC vezetőivel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Négy és fél év után visszatért Debrecenbe a közönség egykori kedvence, Ibrahima Sidibe. A szenegáli csatár hároméves szerződést kötött a klubbal. Mint elmondta, örömmel játszik ismét a Lokiban, amely mindig is közel állt a szívéhez – olvasható a klub honlapján.

– Négy és fél év után térek vissza Debrecenbe. Jó érzés, hiszen szép emlékeket őrzök a csapatról – kezdte Sidibe. – Több klubnál is megfordultam már pályafutásom során, de a Lokiban töltött időszak az egyik legemlékezetesebb számomra. Szeretem az országot és a várost is, ezért boldogan jövök vissza. Néhány játékossal tartottam a kapcsolatot azt követően is, hogy eljöttem. A csapat eredményeit folyamatosan figyelemmel kísértem az interneten, így azokat is jól ismerem, akikkel nem játszottam együtt annak idején.

Az elmúlt időszakról a játékos elmondta, kicsit kaotikusra sikeredett, mert nem szeretett a belga Beerschotnál futballozni, sok problémája volt az elnökkel, ezért mindenképpen el akart onnan jönni.
– Pénzügyi gondok akadtak a klubnál, nem kaptam fizetést, és egy családos embernek így nem könnyű. Fizetés nélkül nem egyszerű, de télen sikerült eljönnöm, féléves szerződést kötöttem a Wasterlóval, és most ismét a Lokiban játszhatok, aminek nagyon örülök – közölte Sidibe. – Az elmúlt időszak nehézségei szerencsére nem voltak kihatással a teljesítményemre, mivel amikor a pályán voltam, mindig a futballra koncentráltam, így jó formában várhatom a következő szezont. Négy és fél éve, hogy eljöttem, ám nem szakítottam meg a kapcsolatot a vezetőkkel. A feleségem magyar, és amikor időnként hazajöttünk, Szima Gábor elnök úr mindig hívott, hogy nézzük meg együtt a Loki meccsét. Ilyenkor sokat beszélgettünk. Mindig kérdezte, nem akarok-e visszajönni. Sosem adtam fel annak lehetőségét, hogy egyszer visszatérjek. Idővel elkezdett egyre jobban foglalkoztatni, feltettem a kérdést magamnak, hogy miért ne. Leültünk tárgyalni és mindenben megegyeztünk.

Olvasói sztorik