Hírek

Sidibe visszatérhet Debrecenbe!

Nem tudják a belga Beerschotnál, hová tűnt a szenegáli csatár, akinek visszatéréséről Debrecenben hetek óta pletykálnak.

Halvány fogalma sincs a belga élvonalbeli bajnokságban szereplő Beerschot vezetőségének, hol van a csatáruk, a szenegáli Ibrahima Sidibe, aki korábban, 2005-től 2008 elejéig a Debrecen játékosa volt – adta hírül a sporza.be belga fociportál. A Beerschot csapata jelenleg Törökországban edzőtáborozik, Sibide azonban nem jelent meg a repülőtéren az indulásnál, s nem kapott engedélyt arra sem, hogy később csatlakozzon az együtteshez. Sajtóhírek szerint a csatárnak jelentős összeggel tartozik a klub, ez állhat eltűnése hátterében.

És persze nem mehetünk el amellett sem, hogy Debrecenben hetek óta arról pletykálnak, Sidibe visszatér a DVSC-hez – írja a dehir.hu.

A 31 éves csatár 2005 szeptemberében érkezett a hajdúságiakhoz, és 2008 januárjában igazolt a belga Sint-Truidenhez, majd onnan a Beerschothoz. Annak ellenére, hogy csak két és fél évet töltött Magyarországon, a Debrecen történetének 12. legeredményesebb játékosa, 69 meccsen 32 gólt lőtt. A 2005–2006-os és a 2006–2007-es szezonban is ő volt a DVSC házi gólkirálya.

Sidibe esetleges visszatérésében szerepe lehet annak is, hogy a támadó felesége mátészalkai. Ráadásul a DVSC-TEVA jelenlegi gólzsákja, Coulibaly iránt a hírek szerint élénk az érdeklődés, s ha őt elengedik, akkor pótolni kell. A klubnál nem kívánják kommentálni Sidibe eltűnését, és azokat a híreszteléseket sem, hogy a csatár újra Debrecen-mezt ölthet.

Olvasói sztorik