NB I

Sisa Tibor elköszönt a kaposváriaktól

A Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője a Zalaegerszeg elleni mérkőzést követően hivatalosan is elköszönt a somogyiaktól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

– Az elmúlt két hétben olyan emberek is próbáltak maradásra bírni, akiket nagyon tisztelek – idézi Sisa Tibort a klub honlapja. – Én egy régi vágású ember vagyok, nálam nagyon nehezen lehet a nemből igen, a távozásból érkezés. Gondolkodtam rajta, hogy ebben a helyzetben mégis megváltoztathatom-e a véleményemet, de végül úgy döntöttem, hogy tartom magam ahhoz, amit már korábban eldöntöttem. Ez azt jelenti, hogy a nyártól a Rákóczi szakmai munkáját már nem én irányítom.

Sisa Tibor 2010 nyarán érkezett Kaposvárra, munkája első évében a hetedik, a másodikban pedig a tízedik helyre vezette a csapatot.

Mivel tehát Sisa elköszönt, új vezetőedzőt kell találnia a klubvezetésnek. Illés János ügyvezető-elnök elárulta, a hét második felében megnevezik az utódot. Az egyesület vezetői a hét közepén egyeztetnek a kialakult helyzetről, és meghatározzák azoknak az edzőknek a személyét, akik szóba jöhetnek lehetséges jelöltként. Ha minden a tervek szerint alakul, a hét második felében a megállapodás is megszülethet.

A klubvezető egyelőre nem akart neveket mondani, de annyit elárult, olyan típusú edzőt keresnek, mint Prukner László és Sisa Tibor, vagyis munkás, szorgalmas szakembert szeretnének találni a Rákóczi kispadjára.

Olvasói sztorik