NB I

Sisa Tibor távozik Kaposvárról

A Haladás elleni 1-1 után nyíltan beszélt saját távozásáról Sisa Tibor, a Kaposvári Rákóczi edzője.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szombati, Haladás elleni döntetlennel a somogyiak matematikailag is biztosították a bennmaradást, viszont az korántsem biztos, hogy továbbra is Sisa Tibor irányítja majd a csapatot. A tréner a találkozó után mélyebb elemzésbe kezdett, amelyben azt sugallta: egyáltalán nem biztos, hogy marad a klubnál. A váltás benne van a levegőben, a kulisszák mögött ugyanis már hónapok óta arról beszéltek, hogy nem feltétlenül folytatódik a közös munka az idény vége után is, mert az edző és a vezetők közös munkája nem megy mindig zökkenőmentesen.

Sisa Tibor két éve vette át a Kaposvár irányítását, az első idényben nem kis bravúrt végrehajtva a hetedik helyig vezette a csapatot, idén pedig benntartotta az élvonalban.

A Sport TV stúdiójában elhangzottak szerint a csatorna munkatársai a biztonság kedvéért rákérdeztek a trénernél, mire utalt szavaival, a szakember pedig egyértelműsítette, ő a maga részéről nem kívánja meghosszabbítani lejáró szerződését – írja a pepsifoci.hu.

Már a találgatások is megindultak az utódot illetően: állítólag nem kizárt, hogy a korábbi sikeredző, Prukner László visszatér Kaposvárra. Mint közismert, a tanár úr előbb bronzérmes lett a Ferencvárossal, de a mostani szezon elején távozott a fővárosi klubtól, s leült a Zalaegerszeg kispadjára, amellyel azonban kiesett az élvonalból.

Olvasói sztorik