Hírek

Sisa még nem egyeztetett a vezetőkkel

A Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Sisa Tibor szerződése a szezon végén lejár, és a hétvégén sejtetni engedte, hogy távozni szeretne a csapattól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A klubvezetés és a szakember azonban még nem egyeztetett az elképzelésekről, a hivatalos bejelentésre így még néhány napot várni kell – írja a klub honlapja.

A szakvezető a szombati, Haladás elleni bajnoki után nem titkolta annak lehetőségét, hogy elhagyja a somogyiakat. A Rákóczi ügyvezetője, Illés János megerősítette, hogy Sisa Tibor szerződése lejár, de hozzátette: még nem egyeztettek a vezetőedzővel a továbbiakról.

– A kaposvári klub részéről még senki nem beszélt a jövőről Sisa Tiborral – mondta az ügyvezető. – A vezetőedző jelenleg otthon tartózkodik, szerdán lesz legközelebb edzés, így a hét közepén, személyesen beszélünk vele erről az évről és a további elképzelésekről. Amíg a csapat harcban állt a bennmaradásért, nem is akartunk foglalkozni ezzel a kérdéssel. Éppen emiatt még Sisa Tibor sem közölte velünk, hogy esetleg távozna.

Sisa Tibor az elmúlt két évben irányította a somogyiakat: tavaly a hetedik helyen végzett, a Magyar Kupában pedig a négy közé jutott, idén pedig teljesítette a legfőbb célt, vagyis benntartotta a csapatot az élvonalban. A kaposváriakra még két mérkőzés vár a szezonban, előbb a Vasas otthonában, majd hazai pályán, a Zalaegerszeg ellen.

Már a találgatások is megindultak az utódot illetően: állítólag nem kizárt, hogy a korábbi sikeredző, Prukner László visszatér Kaposvárra. Mint közismert, a tanár úr előbb bronzérmes lett a Ferencvárossal, de a mostani szezon elején távozott a fővárosi klubtól, s leült a Zalaegerszeg kispadjára, amellyel azonban kiesett az élvonalból. Ha nem ő, akkor Őze Tibor lehet a Rákóczi trénere, aki korábban a Nyíregyházát, a Diósgyőr, a Kispest-Honvédot és a Vasast is irányította.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik