Magyar foci

Vizsgálja az MLSZ az amatőr meccset, amin 17 gólt kapott egy csapat

szise.hu
szise.hu
szise.hu
szise.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetség vizsgálatot indított a budapesti negyedosztályú Szent István SE II–UDSE-Gázgyár II bajnoki mérkőzés miatt.

A BLSZ IV/4-es csoportjában a Szent István SE II-nek 15 góllal (!) kellett nyernie az utolsó fordulóban ahhoz, hogy megelőzze az Unione II csapatát. A mérkőzést mit ad isten éppen ekkora különbséggel húzta be a hazai csapat, 17-2 lett a végeredmény. Mivel ezen a szinten csak az első helyezett jut föl, így még nagyobb jelentősége van az esetnek.

A Gázgyár az ezt megelőző fordulóban közvetlen riválisa, a hetedik helyezett Palota SE ellen nem állt ki létszámhiány miatt, de most óriási késztetést érzett arra, hogy edző nélkül, szűk kerettel, amelyben két 16 éves játékos is ezúttal debütált, mindenképpen játsszon a második helyezett vendégeként

– idézte a Sportál az Unione egyik játékosát, aki a neve elhallgatását kérte.

A portál megkérdezte természetesen a Szent István SE-t is, Héray László elnök amellett, hogy méltánytalannak nevezte az ügyet, azt mondta, a szövetség arra kérte, ne nyilatkozzon a mérkőzés kapcsán. Mivel ezen a szinten nem lehet fogadni a mérkőzésekre, így ilyen szempontból bundázásról nem lehet szó.

A Sportál beszámolója szerint azonban a Magyar Labdarúgó Szövetség budapesti igazgatóságának versenybizottsága elindította a vizsgálatot a mérkőzéssel kapcsolatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik