Magyar foci

Öt meccset kapott az ETO elleni rangadón mutogató válogatott focista

M4 Sport
M4 Sport

Öt meccsre tiltották el a Vasas 16-szoros válogatott labdarúgóját, Holender Filipet.

Az ETO FC Győr elleni rangadón kétszer is vezetek az angyalföldiek az első tíz percben, végül mégis 3-2-es vereséget szenvedtek az NB II legnagyobb rangadóján. A Vasas játékosai közül Holender viselte legnehezebben a fejleményeket, aki a lefújás után mutogatott, reklamált Bogár Gergő játékvezetőnek, majd miután piros lapot kapott meg is tapsolta. Mindezt megfejelte még azzal, hogy a lefizetést jelentő egyezményes kézjelet mutatta. Az MLSZ fegyelmi bizottsága ezért öt meccsről tiltotta el. Még nála is nagyobb büntetést kapott Kutassy Dániel, a csapat kit managerének is felmutatta lefújás után a játékvezető a piros lapot, az MLSZ pedig hat meccsel büntette meg.

A FEB az ETO–Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast labdarúgójának és sportszakemberének súlyosan sportszerűtlen viselkedéséért pénzbüntetés megfizetésére kötelezi

– áll a határozatban.

A Vasasnak még az utolsó fordulóban van esélye kiharcolni a feljutást, ehhez a Soroksárt kell legyőznie, miközben az ETO kikap Ajkán. Minden más esetben a győriek jutnak fel az NB I-be.

Kapcsolódó
A Vasas 16-szoros válogatott játékosa azt mutogatta a játékvezetőnek, hogy lefizették
Nehezen viselte a győri vereséget, mindent megtett egy piros lapért.
Olvasói sztorik