Magyar foci

További három játékossal folytatódott a tavaszi nagytakarítás Újpesten

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Az Újpest FC labdarúgócsapata három játékostól elköszönt hivatalos honlapján.

Az már a Ferencváros elleni mérkőzés napján valószínűnek tűnt, hogy a derbi különösebb indoklás nélkül be nem nevezett Kiss Tamás és Vincent Onovo alighanem távozik, egyelőre azonban csak a magyar játékostól köszönt el a klub. Kiss a Puskás Akadémiától igazolt ingyen a lila-fehérekhez, 28 tétmeccsen jutott szóhoz, ezeken öt gólpasszt adott. Az nagy kérdés, hogy Onovótól is megválnak-e majd az újpestiek.

Franklin Sasere még nála is kevesebb időt töltött a megyeri úton, de csatár létére 21 tétmeccsen nem lőtt gólt, sőt gólpassza sem volt. Az egyetlen emlékezetes pillanata, hogy őt nevezte nagydarab fekának Mészöly Géza, amiért eltiltották. Valamivel nagyobb meglepetés, hogy a dominikai válogatott Heinz Mörschel sem marad Újpesten, aki 2023 februárjában igazolt a csapatba, a szezonban 32 tétmeccsen hat gólja és hat gólpassza volt, összesen pedig nyolc gól és hét gólpassz a mérlege 42 tétmeccsen.

Az Újpest FC korábban Albi Doka, Dzenan Burekovic, Georgios Antzoulas, Luca Mack és Stefan Jevtoski távozását jelentette be.

Kapcsolódó
Elkezdődött az újpesti átalakulás, öt játékostól elköszönt a klub
Lejár a szerződésük, a klub pedig nem marasztalja őket.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik