Magyar foci

„Pénzéhes kurva” – üzenték a Fradi-drukkerek Stankovicnak

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Vasárnap lejátszotta szezonbeli utolsó bajnokiját a már bajnok Ferencváros, amely az Újpest legyőzésével ünnepelte meg a sorozatban hatodik NB I-es elsőségét. Míg az újpesti drukkerek tervezetten távol maradtak, addig a hazaiak szép számban kimentek az Üllői útra (közel 19 ezer volt a hivatalos nézőszám), az ultrák pedig üzentek a Paks ellen elveszített Magyar Kupa-döntőt követően távozó Dejan Stankovicnak.

Stankovic! Pénzéhes kurva!

– ez a felirat állt azon a molinón, amit a magasba tartottak, és ami az mfor.hu oldalán megjelent videón is jól látható.

Stankovic már nem is volt ott az Újpest elleni mérkőzésen, a Fradi vezetői szerint a saját kérése volt ez. A szerb edzőt, akit szeptemberben, azaz menet közben neveztek ki, a Szpartak Moszkva vásárolta ki a szerződéséből. Míg a Fradi bajnokként a BL-selejtezőben játszik, az orosz klubok az Ukrajna elleni háború miatt ki vannak tiltva az UEFA sorozataiból.

Kubatov Gábor klubelnök szerint Stankovic hirtelen távozása rossz fényt vet a klubra, míg Orosz Pált a döntés nem, annak időzítése már annál inkább meglepte. A sportigazgató, Hajnal Tamás azt mondta, jó, és nem gyors döntést akarnak hozni edzőkérdésben.

Stankoviccsal együtt a vele együtt érkező segítők is távoztak, a Sportal szerint így az FTC 150-200 millió forintnak megfelelő összeget keresett az üzleten.

Kapcsolódó
Hajnal Tamás: Stankovic a múlt, nem gyors, hanem jó döntést szeretnénk hozni
A vezetőknek van elképzelésük arról, hol kellene erősíteni, de egyeztetni kellene majd az új edzővel is.
Olvasói sztorik