Magyar foci

„Zsoldosokkal teledűzdelt csapatnak az utolsó percekben húzni kell az időt egy Kazincbarcika ellen”

eto.hu
eto.hu

Ahogyan arról beszámoltunk, a feljutásra esélyes ETO FC Győr a 16. percben már kétgólos hátrányban volt Kazincbarcikán, de végül 3-2-re győzött.

Lefújás után a hazai csapat vezetőedzője, Csábi József nem fogta vissza magát az értékelés során.

„Az első félidőben kivégezhettük volna a Győrt, ehelyett ők végezték ki a csatárunkat, Pethő Bencét, akit le kellett cserélnem

Nekem most kötelességem lenne gratulálni a Győrnek, ezt most nem teszem meg, elnézést kérek, mert ha egy zsoldosokkal teledűzdelt csapatnak az utolsó percekben húzni kell az időt egy Kazincbarcika ellen, akkor én nagyon elgondolkodnék azon, hogy ez milyen megoldás

Büszke vagyok a csapatra, mert nagyon jó mérkőzést játszott egy feljutásra esélyes Győr ellen, de azt is megmondom őszintén, hogy… Nem merek most bármit is mondani, mert más dolog is történt a pályán, nehogy eltiltsanak”

– mondta az M4 Sportnak a Kazincbarcika edzője.

Az ETO egyébként nyolc légióssal állt fel, ami páratlan az NB II-ben, három magyar cserejátékos mellett pedig Mamady Diarra is pályára lépett. A győriek egyértelműen a feljutást célozták meg a szezonban, a sikerrel pedig két ponttal megelőzik a Vasast, de az angyalföldiek hétfőn játsszák a forduló zárómérkőzését. A következő fordulóban viszont egymással játszik a Győr és a Vasas.

Kapcsolódó
16 perc után kétgólos hátrányban volt, de fordított és feljutóhelyen az ETO
A győriek a Vasassal csatáznak a második helyért.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik