Magyar foci

Megmentőként érkezett, most azonnali hatállyal lemondott a Haladás szerb edzője

A Szombathelyi Haladás NB II-es férfi labdarúgócsapatának vezetőedzője Aleksandar Jovic május 6-án, azonnali hatállyal benyújtotta lemondását, amelyet a vezetőség elfogadott, írta hivatalos honlapján a klub.

Az egykoron a Ferencvárosban is futballozó szerb szakember tavaly nyáron érkezett, edzőként megfordult a szerb Cukaricki és az FK Sindjelic Beograd, a ciprusi AE Larissza és a szlovén ND Gorica kispadján, majd hazája U19-es, később U16-os válogatottját vezette.

A kétéves szerződését azonban nem töltötte ki, 31 forduló után (mérlege: 9 győzelem, 11 döntetlen és 11 vereség) ugyanis lemondott, vele együtt távozik a csapattól Rúzsa Iván másodedző is.

A klub vezetősége haladéktalanul megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a hétfői, Vasas FC elleni mérkőzésen már ismét teljes legyen a stáb

– olvasható.

A Haladás jelenleg a 13. helyen áll a másodosztályban, és csupán hat ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Pécs együttesét.  

Nincs könnyű helyzetben, hiszen legközelebb Budapesten, a feljutásért hajtó, jelenleg második Vasassal játszik, utána a 9. helyezett Ajkát fogadja, végül a most 6. Gyirmót otthonában zárja az idényt.

Kapcsolódó
„Olyan szerződést írtam alá, amin ha nem Haladás-címer van, akkor kitörlöm vele, annyit ért”
Bajner Bálint a közösségi médiában egy poszt alatti kommentben fakadt ki a Haladásra.
Olvasói sztorik