Magyar foci

„Olyan szerződést írtam alá, amin ha nem Haladás-címer van, akkor kitörlöm vele, annyit ért”

Papíron február óta a Haladás FC labdarúgója, de mindössze kétszer jutott el a kispadig, pályára nem léphetett Bajner Bálint. A 33 éves csatár a Haladás Szurkolói Kör hivatalos Facebook-oldalán az egyik poszthoz írt egy hosszabb kommentet a körülötte kialakult helyzetről, vette észre a Csakfoci.hu portál.

Az egykoron a német Borussia Dortmundban, az angol Ipswich Townban és a Notts Countyban, illetve az olasz Modenában is megfordult támadó azt írta, ősszel november 15-ig edzett a szombathelyi csapattal, ám úgy érzi, hogy életében nem érte annyi megaláztatás és igazságtalanság, mint szeretett klubja jelenlegi vezetőedzőjétől.

Decemberben és januárban aztán a fizikai teszteredmény szerint olyan szintre hozta magát egyedül, amilyenre a dortmundi időszaka óta sehol sem volt képes.

„Volt több külföldi ajánlatom, de Mészöly Géza invitálására, a kinevezését következő héten lementem próbajátékra Újpestre, játszottam egy félidőt és meggyőztem mindenkit. Másnap tudta meg Homlok Zsolt tulajdonos, hogy Újpesten vagyok és Mészöly Gézától könnyedén leinformálta milyen állapotban vagyok és kifejezetten ő kért el. Közölték, hogy a hétvégi Tiszakécske ellen már egy félidőt tuti játszok, nagyon nagy szükség van rám.

Rohantam Szombathelyre. Minden pénzről lemondtam, egy olyan szerződést írtam alá, amin ha nem Haladás-címer van, akkor kitörlöm vele, annyit ért

– írta.

„Az elkövetkező heteim ismét a megaláztatásról szóltak. A mindennapos felesleges fizikai tesztek, melyeken kiváló eredményeket hoztam, nem volt elég, hogy a csapattal edzhessek. Ha egymás közti játék volt, inkább a pályaedzőt állította be helyettem Jovic mester. Egy ilyen megaláztatás után ment fel bennem a pumpa úgy, hogy rosszul lettem és mentőt kellett hívni, de semmi baj nincs, egy héten belül 3 helyről, köztük az ország legjobb, legelismertebb specialistájától hoztam igazolást, hogy edzhetek. Innentől viszont az edzésekről is ki vagyok tiltva, nem tudom miért. A feltett kérdésemre mindig azt a választ kapom, hogy szakmailag és emberileg is csapatban a helyem. Akkor kérdezem én, mi a gond?” – tette hozzá.

Szerinte a Haladás többször követett el szerződésszegést vele szemben, mégsem fordult az MLSZ-hez.

Azt pedig, hogy még az edzőközpontból is kitiltották, érthetetlen, hiszen elmondása szerint bármelyik másodosztályú meccset el tudná dönteni.

Kapcsolódó
Mentő vitte kórházba Bajner Bálintot a Haladás edzéséről
Már hazaengedték, de további vizsgálatok várnak rá.
Olvasói sztorik