Magyar foci

„Legalább 50 újságíró itta a szavait” – Szoboszlai népszerűségére rácsodálkoztak a liverpooliak

Adrián Zoltán / 24.hu
Szoboszlai Dominik „olykor sétálgatott, aztán kicsit felpörgette a ritmust”
Adrián Zoltán / 24.hu
Szoboszlai Dominik „olykor sétálgatott, aztán kicsit felpörgette a ritmust”

A magyar-török felkészülési mérkőzést a helyszínen tekintette meg Matt Addison, a Liverpool.com szerkesztője, aki természetesen Szoboszlai Dominik miatt utazott Budapestre, vette észre a Csakfoci.hu portál.

„Szoboszlai messze a legjobb játékos volt a mezőnyben, még úgy is, ha nem játszott több mint 50 százalékos intenzitással. Olykor sétálgatott, aztán kicsit felpörgette a ritmust, anélkül, hogy túlhajszolta volna magát. Ez az a fajta magabiztos teljesítmény volt, amely pontosan megmutatta, milyen rangja van jelenleg Szoboszlainak a hazájában” – lelkendezett a szerző.

A vegyes zónában Gulácsi Péter és Hakan Calhanoglu népszerű volt ugyan, de a legnagyobb érdeklődés mégis Szoboszlai iránt mutatkozott.

Amikor végül kijött az öltözőből, jókedvűen, mosolyogva válaszolt néhány kérdésre, legalább 50 újságíró itta a szavait

olvasható.

Addison szinte meglepődött, hogy a liverpooli kedvenc 23 évesen már igazi vezéralakja a válogatottnak, szerinte ez várhat majd rá klubjában is.

„A meccs végén odavezette társait a leghangosabb szurkolók elé, mindenkit felsorakoztatott, majd megtapsolták a drukkereket. Szoboszlai elöl állt, és példát mutatott. … Idővel könnyen elképzelhető, hogy a Liverpoolnál is hasonló szerepet fog betölteni” – írta.

Kapcsolódó
Marco Rossi félidőben leordította a magyar válogatott játékosok fejét
A Koszovó elleni találkozó után Szoboszlai Dominik elmondta, mivel viccelődött Kleinheisler László, odaszúrt egy kicsit Lang Ádámnak is. Fény derült arra is, hogyan alakult át a magyar csapat játéka a félidőben és hogyan várja az Eb-t Dibusz Dénes.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik