Magyar foci

Újpesti ultrák és játékosok látogatták meg a Fradi elleni meccsen megégett szurkolót

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy fiatal újpesti szurkoló a február 25-i, Ferencváros elleni bajnokin. Az 5-0-s Újpest-vereséggel végződött mérkőzésen egy pirotechnikai eszköz darabja a 16 éves hullott Ujvári Zétényre esett, aki a nyakán és a hasán is megégett.

Az esettel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálat korábban azt felelte kérdésünkre, hogy „a sérült maga jelentkezett a rendezvényt biztosító mentőegységnél, majd vizsgálat közben eltávozott, így kórházba szállításra nem került sor”.

A cikkünk megjelenése után azonban édesanyja a szerkesztőségünknek küldött üzenetében azt írta, a helyszínen senki nem segített a fián, az ott lévő mentősök a Honvédkórházba küldték. A család a történtek miatt feljelentés tett.

Az Újpest FC a történtek után jelezte, hogy figyelemmel kíséri majd a fejleményeket, ennek részeként az ultrák meglátogatták a fiatal drukkert.

Megkeresésünkre a csapat játékosai is azonnal igent mondtak, így Simon Krisztián, Csoboth Kevin és Banai Dávid is elkísértek minket.

Zétiékkel beszélgettünk egy jót, reméljük, hamarosan felépül és újra velünk lesz a lelátón! Ahogy az akaratát és erejét láttuk, nem kell erre sokáig várni! Vittünk néhány ajándékot, illetve átadtuk a szurkolói csoportok gyűjtését is” – írták közösségi oldalukon.

Kapcsolódó
Büntetőeljárást folytatnak az Újpest-Fradin megégett szurkoló ügyében
Az összes körülmény tisztázása folyamatban van.
Olvasói sztorik