Magyar foci

„Szétégett a nyaka” az egyik újpesti szurkolónak a Fradi elleni derbin

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

A Ferencváros az NB I legutóbbi fordulójában 5-0-ra ütötte ki a hazai pályán játszó Újpestet. Ahogy a derbiken már megszokhattuk, a hazai és a vendégszurkolók is pirotechnikai bemutatóval készültek, a Magyar Nemzet cikke szerint viszont az egyik újpesti drukker elég rosszul járt.

Az újpesti szurkolói csoportokban ugyanis többen az egyik társuk hogyléte felől érdeklődtek, akinek egy parázs pattant a ruhájába, ami meggyulladt, és a mellette lévők próbálták meg oltani a tüzet.

Szétégett a nyaka

– írta a kommentek között az, akinek végül sikerült eloltania a lángokat.

Frissítünk!

Megkeresésünkre az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője, Győrfi Pál azt válaszolta, hogy a „sérült maga jelentkezett a rendezvényt biztosító mentőegységnél, majd vizsgálat közben eltávozott, így kórházba szállításra nem került sor”.

A cikkünk megjelenése után a sérült szurkoló édesanyja azt írta nekünk, hogy a helyszínen senki nem segített a fián, a mentők a Honvédkórházba küldték, mondván nem tudják ellátni. Az ügyben feljelentés történt, és jelenleg büntetőeljárást folytatnak.

A meccs előtt az újpestiek egyébként meglátogatták a vendégszektort a stadion aljánál, a Sportal beszámolója szerint a ferencvárosiak erre úgy reagáltak, hogy pirotechnikai eszközöket és sörös poharakat dobáltak a hazaiak felé. A dobálás mellett néhányan még a stadion melletti kerítésre felmásztak, ahol elcsattant pár pofon is, de a biztonságiaknak sikerült közbelépniük.

Kapcsolódó
Mészöly a Fradi elleni 0-5 után: Nagy hiba lenne, ha azt mondanánk, hogy az elmúlt két hétben minden rossz volt
Stankovic szerint az Olympiakosz elleni produkció nem volt méltó a Fradihoz, de a KL-kiesésre jól reagált a csapata.
Olvasói sztorik