Magyar foci

Dibusz Dénes: 180 perc alatt nem volt tiszta gólhelyzetünk, megérdemelten jutott tovább az Olympiakosz

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

A Ferencváros csütörtök este 1-0-ra kikapott az Olympiakosztól a Konferencia Liga egyenes kieséses szakaszában, így 2-0-s összesítéssel búcsúzott

A vereség után több ferencvárosi résztvevő is megszólalt, így Dejan Stankovic vezetőedző is, aki szerint ugyan mindent kiadott magából a csapata, egyszerűen jobb volt az Olympiakosz.

„Csalódott vagyok, nem örülök. Ma este a jobb csapat jutott tovább, nagyon sok helyzetben fölénk nőttek, például a lecsorgóknál és a második labdáknál, valamint agresszívabb is volt az ellenfél. Ez egy nagy lecke volt a jövőre való tekintettel, hogy mit kell tennünk, hogy jobbak legyünk és nyerjünk egy olyan csapat ellen, amely kerete jóval drágább, mint a miénk.”

Dibusz Dénes csapatkapitány is dicsérte a csapattársait, ugyanakkor még nagyobb kritikával élt az egész párharcra nézve.

Gyakorlatilag a 180 perc alatt nem volt egy tiszta gólhelyzetünk

közölte a kapus, akinek mondandóját egyébként alátámasztja az is, hogy Budapesten egy kaput találó lövése volt a Fradinak.

„Egy-egy pontrúgásból, vagy lecsorgó labdából tudtunk némileg veszélyeztetni. Az első félidőben a kelleténél több, ki nem kényszerített hibát vétettünk. Rossz passzok, rossz döntések, pontatlanságok. A beadások sem voltak pontosak, és egy az egy elleni szituációkban sem voltunk jobbak náluk. Megérdemelten jutott tovább az Olympiakosz” – zárta a mondandóját Dibusz.

Nem lesz sok ideje a Ferencvárosnak, hogy a sebeit nyaldossa, mert vasárnap már az Újpesthez látogat az NB I-ben, ahol szintén telt ház lesz a derbin.

Olvasói sztorik