Magyar foci

Dibusz Dénes szerint a hajrágól miatt nagyon fájó a vereség

Illyés Tibor / MTI
Dibusz Dénes bemutatott pár bravúrt az Olympiakosz ellen
Illyés Tibor / MTI
Dibusz Dénes bemutatott pár bravúrt az Olympiakosz ellen
A Ferencváros válogatott kapusa, Dibusz Dénes szerint nincsen veszve semmi az Olympiakosz elleni 1-0-s Konferencia Liga-vereség után, sőt a csapat jobb helyzetben várhatja a visszavágót, mint egy éve, amikor 2-0-ra kapott ki a Bayer Leverkusentől.

„Így, hogy a meccs végén kaptuk a gólt, nagyon fájó a vereség” – kezdte Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa, aki a bajnokikat, hazai kupasorozatokat, valamint a nemzetközi tétmérkőzéseket figyelembe véve 406. alkalommal őrizte a Ferencváros kapuját, ezzel megelőzve legendás korábbi elődjét, dr. Géczi Istvánt, aki 1962 és 1979 között összesen 405-ször állt a gólvonalon Fradi-mezben.

„Jól kezdtünk, gyorsan vezetést szereztünk, de sajnos érvénytelent, néhány centin múlt, les miatt nem adta meg a bíró. De mi irányítottunk, ültek az elképzeléseink. Aztán szép lassan kiegyenlítődött a találkozót, talán fölénybe is kerültek a hazaiak, egy fejest kellett csak védenem” – mondta a 34-szeres magyar válogatott labdarúgó az M4 Sport kamerája előtt.

„A második félidő is a mi fölényünkkel kezdődött, a 60. percig jól is állt a mérkőzés. Féltem, hogy elvisz minket a hév, mert volt pár szép támadásunk, amikor sikerült a görögök mögé kerülnünk, de érződött, hogy bele-belecsúsznak a hibák és nehezebben érünk vissza. Az ellenfél a cserékkel tudott frissíteni, fölénybe került, és sajnos a végén meg tudta szerezni a győztes gólt.

Nincs veszve semmi, egy fokkal jobb helyzetből várjuk a visszavágót, mint tavaly a Leverkusen ellen.

Muhamed Besic szerint a csapat nagyon jól játszott az első félidőben, de a másodikban túlzottan visszahúzódott.

„Ez egy oda-visszavágós párharc, így minden esélyünk megvan, hogy Budapesten megfordítsuk az állást. Dejan Stankovic jól felkészített minket, taktikailag kiváló munkát végeztünk, de az ilyen gólok sajnos előfordulhatnak” – vélte.

Kapcsolódó
„Igazi poklot akarok!” – a visszavágón ordító szurkolókra vágyik a Fradi edzője
Dejan Stankovic szerint méltó módon képviselték a Ferencvárost.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik