Magyar foci

A szlovén bajnokság egyik leggólerősebb játékosával erősített a Fehérvár

fehervarfc.hu
fehervarfc.hu

A Fehérvár kedden bejelentette, hogy megegyezett a szlovén élvonalban szereplő NK Rogaska csapatával Nejc Gradisar átigazolásáról.

A 21 éves csatár a szezonban hét gólt szerzett a szlovén élvonalban, amivel holtversenyben a második a góllövőlistán.

Gólt szerzett a válogatott bemutatkozásán is:

A fehérvári klubhonlap a játékos bemutatásában azt írja, Gradisar fiatalon a fővárosi NK Bravo együttesében szerepelt, amelynek színeiben a 2019/2020-as szezonban bemutatkozott az első osztályban. Ezt követően két évig a másodosztályban játszott, ahol a Brezice és a Rogaska együtteseiben 55 mérkőzésen 23-szor volt eredményes. A Rogaskával az előző szezon végén harcolta ki a feljutást.

Erős vagyok fejjátékban, jó a sebességem és támadom az üres területeket – ezeket említeném erősségemként. A személyes célom, hogy minél több mérkőzésen játsszak és minél több gólt szerezzek

– mondta magáról a szlovén felnőtt válogatottban góllal bemutatkozott játékos, aki szerint az is a váltás mellett szólt, hogy egy erősebb bajnokságban mutathatja meg magát, így jobb játékossá válhat.

Kell is az erősítés a fehérvári támadószekcióba, ugyanis a télen Kenan Kodro, a csapat gólfelelőse a Ferencvároshoz igazolt.

Kapcsolódó
Liverpoolból csak egy hír jön: Szoboszlai visszatérésének ideje ismeretlen
Ismét combproblémákkal bajlódik a magyar válogatott csillaga.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik