Magyar foci

„Kivívhatjuk a továbbjutást, hiszen mi vagyunk a Ferencváros!”

Mohos Márton / 24.hu
Dibusz Dénes szerint a szurkolók örülnek a párosításnak
Mohos Márton / 24.hu
Dibusz Dénes szerint a szurkolók örülnek a párosításnak
Dibusz Dénes szerint a Ferencváros a lehetséges ellenfeleket nézve az Ajax után a második legnagyobb múlttal és névvel rendelkező csapatot kapta meg ellenfélül a Konferencia Ligában, de szerinte az Olympiakosz ellen is meglehet a továbbjutás.

Amint arról korábban beszámoltunk, az FTC ellenfele a görög Olympiakosz lesz az UEFA Európa Konferencia Liga legjobb 32 mezőnyében. A sorsolás után csapatkapitányunkat, Dibusz Dénest kérdeztük.

„Egy görög élcsapatról beszélünk, tudjuk, hogy az elmúlt években hazai egyeduralkodók és rendszeres Bajnokok Ligája-szereplők voltak. Igaz, hogy ez a hegemónia azóta már megtört, de ettől függetlenül továbbra is komoly játékerőt képvisel. Véleményem szerint a szurkolók örülnek a párosításnak, egy athéni túra rendkívül hangulatos lehet, arról nem is beszélve, hogy az Olympiakosz híres szurkolótáboráról.

Nehéz párharc vár ránk, de hiszem, hogy egy jó felkészülés után teljes kerettel kivívhatjuk a továbbjutást, hiszen mi vagyunk a Ferencváros!

– mondta a Fradi-hu-nak a csapatkapitány.

Hajnal Tamás sportigazgató szerint nagyon fontos, hogy a téli felkészülésünk alatt minden a legjobban alakuljon.

„Az Olympiakosz a lehetséges ellenfelek közül az erősebbek közé tartozik, a lehető legjobban fel kell készülni, hogy kivívjuk a továbbjutást. A mérkőzés majdnem két hónap múlva lesz. Most az a legfontosabb, hogy a játékosok kipihenjék magukat, feltöltődjenek. Kell egy jó téli felkészülés, a sérültek is visszatérnek, fontos, hogy jó formába kerüljünk. Ez megint egy olyan helyzet, ahol mindennek stimmelnie kell.”

Kapcsolódó
Fradi-vezérigazgató: Kétmillió szurkolónk van, nem félünk senkitől
Orosz Pál szerint szerencse, hogy a visszavágót hazai pályán játsszák.
Olvasói sztorik