Magyar foci

Marco Rossi tiszta vizet öntött a pohárba esetleges távozásával kapcsolatban

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Marco Rossi elmondta a véleményét arról, hogy rendszeresen felvetődik a neve egyes klubcsapatoknál.

Az olasz szakember nagyszerű munkát végzett a magyar válogatottal, többek között 1986 után újra egyenes ágon kijuttatta egy nemzetközi tornára a csapatot. Miután veretlenül zárta a 2023-as évet, újra felröppentek pletykák arról, hogy egyes csapatok szeretnék őt, ráadásul a Napolival kapcsolatban ő maga is elismerte, hogy egy nap szívesen elfogadna egy ajánlatot. A Csakfoci megkeresésére azonban tisztázta az álláspontját a kérdéssel kapcsolatban.

„Ahogy azt korábban is elmondtam, élő szerződésem van a Magyar Labdarúgó Szövetséggel 2025-ig, amit maximálisan tiszteletben kívánok tartani. Az MLSZ és Csányi Sándor elnök úr bizalmát nagyon nagyra értékelem.

Sokszor kapok kérdést arról, hogy mit szólnék ezen vagy azon klub megkereséséhez, így ezzel kapcsolatban fontosnak tartom elmondani, hogy az, hogy egy adott érdeklődést megtisztelőnek találnék vagy egy adott klubot érdekesnek tartanék, a legkisebb mértékben sem jelenti azt, hogy szándékomban állna távozni a magyar válogatottól

– szögezte le Rossi.

A magyar szurkolók tehát két évig még nyugodtan figyelhetik a válogatott teljesítményét, zöbbek között a 2024-es Európa-bajnokságot is, amelyre december másodikán sorsolják ki a csoportokat.

Kapcsolódó
Foci-Eb: itt vannak a kalapok, mutatjuk, kiket kerül el a magyar válogatott
Marco Rossi csapata a második kalapból várhatja a sorsolást, az az érdekes helyzet állt elő, hogy így is összejöhet egy bitang erős csoport.
Olvasói sztorik