Magyar foci

Marco Rossi: Ez már a valóság

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

A magyar labdarúgó-válogatott Montenegró legyőzésével biztosította be első helyét az Európa-bajnoki selejtezős csoportjában, amivel eldőlt, hogy majd a második kalapból várhatja a sorsolást a németországi tornára. A találkozó után Marco Rossit arról faggatta az M4 Sport riportere, hogy ez még álom, vagy már a valóság.

Ez már a valóság. Az elején lehetett volna csak álom, mert ez egy nagyon nehéz csoport volt, ezt pedig ma is láthattuk. Voltak rosszabb pillanataink, de a végén megérdemeltük, hogy megnyerjük a mérkőzést

– értékelt Rossi.

Azzal folytatta, óriási erőfeszítést tettek a játékosai, aminek eredménye az lett, hogy egész évben veretlenek voltak. Úgy érzi, most mindenki velük együtt örül.

„Köszönöm a szurkolóknak, mert amit tettek a csapatért, a srácokért, különösen értem, ez valami olyan, amit sosem éltem át korábban” – így Rossi, aki azért is ment ki a lefújás után a drukkerekhez, hogy köszönetet mondjon, és megjegyezte, hogy azért nem egy megszokott látvány, különösen akkor, ha valaki külföldi. „De talán én már nem vagyok az”, tette hozzá a már magyar állampolgársággal is rendelkező szakember.

Ő egy kulcsjátékos, de a jövőben még inkább azzá válik, amikor még eredményesebb lesz. Szerencsés vagyok, hogy az én csapatomban van, és azért is, mert több tehetségünk is. Mindenki végzi a saját dolgát, keményen dolgozik, de együtt egy csapatot alkotunk

– mondta a duplázó Szoboszlairól a szövetségi kapitány, aki szerint ha sikeresek lesznek a következő Eb-n, az nem a szerencsének, hanem a kemény munkának lesz köszönhető.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik