Magyar foci

Szoboszlai az első góljáról: Motoszkált a fejemben, hogy a nyolcas srác túlgondolta kicsit a sztorit, megmutatom, hova is jött

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

A magyar labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva győzte le 3-1-re Montenegrót és nyerte meg az Eb-selejtezős csoportját. A meccsen duplázott a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik, aki aztán a szurkolókkal, pálinkázva ünnepelt és jelentette ki, hogy a következő nyár felejthetetlen lesz.

Az M4-nek azt mondta, reméli mindenki büszke a csapatra, mert ő az. Voltak olyan meccsek, amikor mindenki inkább becsukta volna a szemét, de a foci ilyen, nem jöhet össze minden. A lényeg, hogy mindent beleadjon a csapat, most ez megtörtént.

A mai mérkőzésen motoszkált a fejemben, hogy a nyolcas kissrác túlgondolta kicsit a sztorit. Meg akartam mutatni neki, hova is jött!

Erre a kijelentésre reagált a sajtótájékoztatón is, hozzátette, kedveli az ilyen játékosokat (Marko Jankovicról van szó, akinek egy kötényt is kiosztott), mert a cukkolásukkal kihozzák belőle a legjobbat. Úgy érzi, sikerült vele éreztetni, hova is érkezett a montenegrói focista.

A lefújás után kimászott a lelátóra, pálinkázott, és azt mondta, jövő nyáron, a németországi Európa-bajnokságon olyat tesznek, ami felejthetetlen lesz. „Meglátjuk, nem vagyok előre látó. Csinálunk valami olyat, amire mindenki büszke lesz, örökre” – reagált az M4-nek.

Olvasói sztorik