Magyar foci

Dibusz Dénes: A foci igazságtalansága lett volna, ha kikapunk

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

A magyar válogatott őrült mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott Bulgáriával az Európa-bajnoki selejtezők csoportkörének utolsó előtti, csütörtöki találkozóján.

A 10. percben még örültünk, hiszen Ádám Martin fejesével vezetést szerzett a csapat, de fordítani tudott a hazai együttes, ezért rohanni kellett az eredmény után. A legvégén, csak a 97. percben egy öngóllal jött össze az egyenlítés, ezzel pedig egyenes ágon kijutott az Eb-re a válogatott.

Felfoghatatlan dráma volt a végén, szerencsére mi jöttünk ki belőle jól. Egész este lenne miről beszélni! Sose megy könnyen, az Izland elleni győzelem is emlékezetes volt, ez a mai is az lett, de a lényeg, hogy sikerült megszerezni azt az egy pontot és kint vagyunk az Eb-n

– mondta a lefújást követően Dibusz Dénes, a magyar csapat kapusa.

Az is szóba került az interjú során, hogy ezt a mérkőzést pont Dibusz születésnapján rendezték, akinek majdnem rosszul is sikerült így az ünneplés.

„Azt gondoltam, egy ilyen napon össze kell jönnie! Ritkán játszunk a szülinapomon és még sosem kaptunk ki, azt gondoltam ez egy olyan jel, ami szerencsét hoz. Mindenkiben dolgozott a feszültség és talán nem kezeltük helyén a találkozót, de mindannyian szerettük volna megszerezni a pontot, pontokat. Egészen a 96. percig nem úgy nézett ki, hogy ez sikerülhet.

A foci igazságtalansága lett volna, ha ma kikapunk

– közölte Dibusz.

Az utolsó fordulóban Montenegróval találkozik a magyar válogatott és amennyiben megnyeri a mérkőzést, mindenképp a csoport élén végez majd.

Kapcsolódó
Szoboszlai Dominik: Könnyebbé is tehettük volna, így legalább izgult mindenki
A magyar válogatott csapatkapitánya szerint jobb, ha nem áll neki őszintén beszélni a csapat teljesítményéről, inkább örül az Európa-bajnoki kijutásnak.
Olvasói sztorik