Magyar foci

„Ezt fogjuk védeni? A hülyeségeket, hogy egymásnak mutogatunk?” – több intelligenciát várt a ferencvárosi kispadtól a Felcsút edzője

M4 Sport
M4 Sport
Hornyák Zsolt szerint nagyon jó mérkőzést játszott egymással a két csapat, ezért is felesleges cirkuszt csinálni a pálya szélén.

Nem nagyon lehetett volna drámaibb a Ferencváros és a Puskás Akadémia Magyar Kupa-meccse. A rendes játékidő 2-2-es eredménye után a hazai pályán játszó FTC előnybe került, de hosszú videóbírózás után a 120. percben kiegyenlített a felcsúti csapat. Ám mégsem tizenegyespárbaj döntött, ugyanis a lefújásig még belefért egy piros lap az egyenlítő gólt szerző Favorovnak, majd még egy büntetőt is kapott a Fradi, amit Abu Fani a 131. percben értékesített.

„Elkövettünk néhány hibát, amikből betaláltak, de a csapatunknak, a klubnak, nekem, a stábomnak, nekünk ilyen meccsekre van szükségünk. Csapatszellemre, hogy együtt szenvedjünk, együtt legyünk, az utolsó másodpercig ne adjuk fel” – értékelt a lefújás után Dejan Stankovic az M4-nek.

A felcsúti Hornyák Zsolt azzal kezdte, hogy bár kikaptak, ők is énekeltek az öltözőben,

mert példás meccset játszottak, és sajnálja, hogy ilyen eredmény után nem tudtak továbbjutni. Sajnálja, hogy már a sorozat ilyen korai szakaszában, a legjobb 32 között találkozott a két csapat, mert szerinte a döntő sem lesz ilyen jó. Már a nyilatkozata elején is utalgatott arra, hogy a két kispad között feszült volt a hangulat, mire a riporter közbevetette, hogy egy ilyen mérkőzésen talán belefér, ha elszabadulnak az indulatok.

Igen? Akkor ezt fogjuk védeni? A hülyeségeket, hogy egymásnak mutogatunk? Azért ez legyen egy szeriózis dolog, úgy, hogy legyen meg az intelligencia a kispadok között. Persze vannak emóciók, de arra azért oda kell figyelni, mindkét oldalra, hogy feleslegesen ne csináljunk cirkuszt a pálya szélén

mondta Hornyák Zsolt.

Kapcsolódó
23 éve nem érte ekkora szégyen a Bayernt
A müncheniek kiestek a Német Kupából, a Hertha továbbment.
Olvasói sztorik