Magyar foci

„Várom a találkozást a Fradi-szurkolókkal, de úgy készülök, hogy nyerünk”

Johan Eyckens / Belga / AFP
Johan Eyckens / Belga / AFP

A Ferencváros csütörtö este gól nélküli döntetlent játszott a Genkkel a Konferencia Liga F csoportjának harmadik fordulójában.

Kezdőként lépett pályára a belga együttesben Joseph Paintsil, aki 2018-ban épp a Fradiból került a Genkbe. A találkozót követően néhány kérdés erejéig elkapta a ghánai támadót a Sportál.

„Tele voltam érzelmekkel, hiszen a korábbi csapatom ellen játszottam, ami nagyszerű érzés volt. Gólt akartam lőni, hogy meglepjem őket, hiszen ez a dolgom az ellenféltől függetlenül. Nagyon jó a Fradi, ezt mindenki láthatta, hogy jó focit játszanak. Nem vagyok csalódott, mindenki jó hozzáállással játszott, értékes pontot szereztünk. A visszavágón meg fogjuk őket lepni” – mondta Paintsil, majd kitért arra is, milyen lesz számára visszatérni Budapestre.

Minden nyitott még a csoportban, az a dolgunk, hogy a maradék mérkőzéseken nyerjünk. Várom a találkozást a Fradi-szurkolókkal, arra számítok, hogy telt ház lesz, de úgy készülök, hogy nyerünk és a csoport élére ugrunk.

A csoportban egyedül a szerb Csukaricski nem szerzett pontot, a Fiorentina, Genk, Ferencváros hármas viszont egyaránt öt-öt ponttal áll.

Kapcsolódó
Nem bírt egymással, veretlen maradt a Fradi és a Genk
Pedig kapufáig mindkét csapat eljutott a Konferencia Liga-rangadón.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik