Magyar foci

Stankovic nem jelent meg a Fradi sajtótájékoztatóján

fradi.hu
fradi.hu

Ugyan már a 15. másodpercben gólt szerzett, és már 2-0-ra is vezetett, végül 2-2-es döntetlent játszott a Debrecennel a Ferencváros labdarúgócsapata. A csakfoci.hu cikke szerint

a Fradi vezetőedzője, Dejan Stankovic nem jelent meg a meccset követő sajtótájékoztatón, ugyanis elment a hangja.

Helyette a pályaedzője, Leandro nyilatkozott, aki azt mondta, az első gólt a lehető legrosszabbkor, az első félidő végén kapták. „Tudtuk, hogy a Debrecen nehéz ellenfél, bátor támadófutballt játszik, és ezt a vasárnapi mérkőzésen is megmutatta. A DVSC három vereséggel érkeztek a Groupama Arénába, és 2-0-s hátrányból állt fel, ez is mutatja a csapat erejét” – mondta.

Stankovic az M4-nek még nyilatkozott, azt mondta, sokat kivett csapatából a csütörtöki, Fiorentina elleni Konferencia Liga-mérkőzés. Egy dologban hibáztak, hogy 2-0-nál ráültek az eredményre.

De van ilyen, előfordul, hogy egy csapat döntetlent játszik egy nehéz európai kupameccs után. Ugyanakkor így is maradtunk az első helyen, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottunk. Nagyon fontos hónapot zártunk le, most ki kell pihennünk magunkat, kielemeznünk a történteket.

Kapcsolódó
Szoboszlait csak szabálytalanul tudták megállítani, Szalah büntetett
Hektikus mérkőzésen játszott 2-2-es döntetlent a Liverpool. Szoboszlai Dominik végig a pályán volt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik