Magyar foci

„Tiszteljük a Fiorentinát, de saját játékunkat kell játszani, akkor lehetünk sikeresek”

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Megtartotta a Fiorentina elleni Konferencia Liga-mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját Dejan Stankovic, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.

„Nagyon kell vigyázni, ha valaki olyan helyre érkezik, ahol alapvetően jól működnek a dolgok, ezért óvatosan kell belenyúlni a csapat játékába. A biztos dolgokat meghagytam, de persze hoztam a saját elképzeléseimet, ezért lépésről lépésre még sok mindent kell tenni.

Arra még korai választ adni, hogy mit tudtam átültetni a Ferencváros játékába, de arra ez a kevés meccs is elég volt, hogy kiderüljön, jó projekt működik a klubnál

– mesélte kezdésként az eseményen a Fradi újdonsült edzője.

Ezután kifejtette, hogy pályafutása nagy részét Olaszországban töltötte a pályafutását, de nem akart az előző idényben elszenvedett két vereségről beszélni, amit a Fiorentina ellen szenvedett el a csapata. Azt viszont kiemelte, nagyon jól ismeri az ellenfelét, amely még jobb is, mint az előző idényben, amikor döntőig menetelt az EKL-ben.

A játékosok közül az a Mohammed Abu Fani vett részt a sajtótájékoztatón, aki a Fiorentinát egy jól ismert nagy csapatnak nevezte, amely Olaszországban az öt legjobb közé sorolt.

Tiszteljük az ellenfelet, de saját játékunkat és szisztémánkat kell játszani, akkor lehetünk sikeresek

– közölte a középpályás.

A firenzei mérkőzésre csütörtök este kilenc órakor kerül sor, győzelem esetén a Fradi mindenképp a csoport első helyén maradna két fordulót követően.

Kapcsolódó
A Fiorentina edzője a Fradi-meccsről: Talán ez a legfontosabb meccs a négyesben
Az olasz csapat nagyon készül a csütörtöki európai Konferencia Liga-mérkőzésre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik