Magyar foci

Kitartóan csábították, de a magyar válogatott támadó nemet mondott a szaúdi ajánlatra

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Sallai Roland iránt komoly érdeklődés volt Szaúd-Arábiából, de a magyar válogatott labdarúgó maradt a Bundesligában szereplő csapatánál, a Freiburgnál, írja a tuttomercatoweb.com, amit a csakfoci.hu vett észre.

Az olasz lap szerint Steven Gerrard csapata, az al-Ettifaq szemelte ki magának Sallait, komoly fizetést is ajánlottak neki és hetekig csábították, de a játékos Európában akarta folytatni.

Az el-Ettifaq a nyáron olyan neveket igazolt, mint például Jordan Henderson és Georgino Wijnaldum.

A 26 éves, 42-szeres válogatott játékos kölcsönben megjárta a Palermót, egy szezont eltöltött a ciprusi APOEL-nél, és 2018 erősíti a német élvonalban szereplő Freiburgot, amelynek színeiben eddig 127 meccsen 21 gólt szerzett. Bár nem volt felhőtlen az idénye, csapatával ötödik helyen végzett a Bundesligában, a kupában pedig elődöntőig jutott.

A nyáron több európai csapattal is hírbe hozták Sallait, de nem igazolt el a Freiburgból. A német klubnál 2025 nyaráig szól a szerződése.

Sallai Roland csütörtökön kezdőként végigjátszotta a Szerbia ellen 2-1-re megnyert Európa-bajnoki selejtezős mérkőzést, az első gólnál ő adta a gólpasszt Varga Barnabásnak. Az előző fordulóban, Litvánia 2-0-s legyőzéséből góllal vette ki a részét. Magyarország féltávnál vezeti a csoportját.

Kapcsolódó
„Ilyen véletlenszerű gólokat még életemben nem láttam” – nem tudják túltenni magukat Szerbiában a magyarok elleni vereségen
Elment a világ a szerb labdarúgó-válogatott mellett, kérdés, hogy sikerül-e még időben eszmélniük.
Olvasói sztorik