A következő élő közvetítés része A Debrecent hazai pályán ütötte ki a Rapid Wien

Hazai pályán ütötték ki a Debrecent, rájátszásba került Rapid Wien

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

A kezdeti tapogatózásból Dzsudzsák Balázs hibája zökkentette ki a meccset, egy rosszul hátra passzolt labdával indította Seidlt, aki Megyeri mellett a kapuba passzolt. Nehezen tért magához a Loki, de az első félidő második felében többet birtokolta a labdát. Nem talált fogást a fegyelmezett Rapidon, ráadásul a hajrában egy jó indításból Burgstaller becsapta Kusnyírt az alapvonalon, a középre lőtt labdája pedig Romancsukról a hálóba perdült.

Térfélcsere után nagyon aktívan kezdett a DVSC, de újra korai gólt kapott, az előre rohanó hazai játékosok mögé ívelt labdából Grüll talált be, miután kicselezte Megyerit. Itt érezhetően megroppant a Loki, de igazán akkor omlott össze, amikor a 72. percben egy rettenetesen peches gólt is kapott. Oswald könnyedén lőhetett a tizenhatos előteréből, a kapufáról Megyerire pattant a labda, majd a gólvonal elé perdült, amire Burgstaller érkezett legjobban.

Innentől már nyilvánvaló volt, hogy mindenki a lefújást várta, Blagojevic edző próbált belenyúlni a meccsbe, de a cserék nem tudtak változtatni a játékon. A túloldalon viszont igen, a 90. percben pedig Bajic is kihasználta, hogy kap egy jó kiugratást, így végül kiütéses 5-0-s győzelmet aratott a Rapid Wien.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik