Magyar foci

„Furcsa, hogy egy 700 ezres városban nem akad egyetlen szabad pálya sem” – nem tudott Rigában edzeni a KTE

Bús Csaba / MTI
Bús Csaba / MTI

Nem biztosított edzési lehetőséget a Kecskemét európai Konferencia Liga-selejtezős ellenfele.

A találkozó előtti sajtótájékoztatón Lóczi István mesélte el, hogy szerettek volna tartani egy plusz edzést a Riga FC elleni összecsapásra készülve, ám hétfőn kiderült, erre nem kapnak lehetőséget.

Két nappal korábban jöttünk, sajnos önhibánkon kívül becsúszott egy nem várt probléma. Kértünk egy edzőpályát kedd délutánra is, hogy kint tudjunk dolgozni, de végül hétfőn kiderült, hogy nem lesz. Furcsa, hogy egy 700 ezres városban nem akad egy szabad pálya… Így korábban, reggel edzettünk otthon, majd zökkenőmentesen kijutottunk

idézte a KTE honlapja a megbízott vezetőedzőt.

Lóczi azt is elmondta, hogy bár korábban a Rigát tartotta esélyesebbnek a párharcban, a Kecskeméten kiharcolt 2-1-es győzelem után már 60-40 százalékra módosultak az arányok a lila-fehérek javára.

„Kis meglepetésre is készülünk, de az összeállításba természetesen nem mennék bele. Személy szerint úgy éreztem, ellenfelünk lebecsült minket legutóbb, de 2-0 után megmutatták az igazi arcukat, nagyon jó csapatról van szó. Várhatóan igen sok néző lesz a stadionban, így biztosan nagy nyomás alatt leszünk, erre lélekben is fel kell készülnünk”

– zárta mondandóját a kecskeméti edző.

A Riga-Kecskemét összecsapás magyar idő szerint 19:00-kor kezdődik, a párharc győztese pedig vagy a holland Twentével, vagy a svéd Hammarbyvel találkozik a következő selejtezős körben.

Kapcsolódó
„Embervadászat zajlik” – a svéd ultrák kihasználták, hogy a holland drukkerek mégis elutaztak a visszavágóra
Pedig a Twente kérte a szurkolókat, hogy az első meccs balhéja után inkább maradjanak otthon.
Olvasói sztorik