Magyar foci

Bognár György a szezon első meccse után: Jelenleg elsők vagyunk

M4 Sport
M4 Sport

Döntetlennel indult a labdarúgó NB I 2023-24-es szezonja: az első forduló pénteki nyitómérkőzésén az újonc MTK Budapest 1-1-et játszott a Pakssal.

Az álmos első félidő és a helyenként megélénkülő második félidő után úgy tűnt, elégedettek a csapatok a pontszerzéssel. Erre Horváth Dávid, az MTK edzője is ráerősített, mert örült az egy megszerzett pontnak, majd a paksiak vezetőedzője, Bognár György is úgy nyilatkozott, hogy inkább pozitívan áll hozzá a pontszerzéshez.

„Igazságos döntetlen született. Ebben ma nem volt több, meg kell becsülünk ezt az egy pontot. A védelmünket az élet állította össze, mert mindenki sérült, de én a támadójátékkal voltam elégedetlen. Számtalanszor tisztán kaptunk labdát és a befejezések sokkal jobban sikerülhettek volna, ezeket rendre elrontottuk. Négy-öt ilyen szituáció is volt a mérkőzés folyamán, ezzel elégedetlen vagyok.

De egyelőre fogjuk föl pozitívan ezt az 1-1-et, végülis ha így nézzük, akkor az MTK-val holtversenyben elsők vagyunk

mondta a Paks vezetőedzője, aki az ötödik és hetedik hely közé várja a csapatát.

Az OTP Bank Ligában csonka fordulót rendeznek a hétvégén, mivel a Ferencváros és a Kecskemét összecsapását elhalasztotta az MLSZ. Szombaton az MTK mellett a másik feljutó Diósgyőr is bemutatkozik a Puskás Akadémia ellen, míg az Újpest és a Fehérvár késő este találkozik egymással. Vasárnap ZTE-Kisvárda és Debrecen-Mezőkövesd találkozókat rendeznek.

Kapcsolódó
Böde lecsapott, pontot szerzett idegenben a Paks
A cserecsatár közeli találatával alakult ki az 1-1-es eredmény a Hungária körúton.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik