Magyar foci

Az újabb vereség után távozott a Honvéd sportigazgatója

honvedfc.hu
honvedfc.hu

Az NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hétfőn menesztette Chris Docherty sportigazgatót és Ivan Kepcija szakmai tanácsadót.

A kiesés elől menekülő kispesti csapat vasárnap kulcsfontosságú mérkőzést játszott a Mezőkövesd ellen, ám rendkívül gyenge játékkal 3-2-re kikapott a közvetlen riválisa ellen. Az utolsó fordulóban így mindenképp le kell győznie a Puskás Akadémiát, miközben a bentmaradáshoz, de csak akkor marad az NB I-ben, ha eközben a MOL Fehérvár FC nem győzi le a Vasast.

A hétvégi kudarc tehát súlyos csapás volt a klub számára, aminek hétfőre meg is lett az eredménye: a nyáron kinevezett skót Chris Docherty és a tanácsadóként dolgozó horvát Ivan Kepcija is távozik. A szintén 2022 júniusában szerződtetett Tam Courts vezetőedzőt már októberben leváltották a gyenge eredmények miatt.

Kapcsolódó
„Gyorsan alkalmazkodik, bátran használ fiatalokat, de a Honvéd kockáztatott vele” – ezt várják hazájában a kispestiek új edzőjétől
Mindenkit meglepett a Budapest Honvéd, amikor a számunkra ismeretlen Tam Courtsot nevezte ki vezetőedzőnek. Az új edzőt egy skót újságíró segítségével igyekeztünk bemutatni.
Olvasói sztorik