Magyar foci

A magyar válogatott focista zseniális válasza Szoboszlaiék kő-papír-ollójára

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

Csütörtökön lejátszotta idei első mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott, amely 1-0-ra megnyerte az Észtország elleni felkészülési mérkőzést. Nagyobb is lehetett volna a különbség, de Sallai Roland büntetőt hibázott a második félidőben.

Komoly visszhangja lett annak, hogy a tizenegyest megelőzően Sallai és a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik kő-papír-ollóval döntötték el, ki végezze el a rúgást. Marco Rossi, a szövetségi kapitány azt mondta utólag, hogy nem tetszett neki ez a húzás és megbeszélte a két játékossal, míg a labdarúgók azt mondták, tanultak az esetből.

Talán már el is felejtettük volna az egészet, ekkor viszont jött Schäfer András, és hát valljuk meg, elég viccesen reagált a történtekre: a TikTok-oldalán egy videót tett közzé, amin az látszik, hogy tükör előtt gyakorolja a kő-papír-ollózást, hogy majd, ha úgy adódik, akkor ő végezhesse el a tizenegyest.

@schaferdr08 Én fogom rúgni a tiziket #vicc #magyar #magyartiktok #magyarvalogatott #foryou ♬ what you wont do for love - ✰

A jelenleg a Bundesliga harmadik helyén álló Union Berlin magyar középpályása sérüléssel bajlódik, így ő most nem áll Rossi rendelkezésére. A magyar válogatott legközelebb hétfőn lép pályára, Bulgária látogat a Puskás Arénába az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Olvasói sztorik