Laszlo Szirtesi/Getty Images
Magyar foci sport

„Holnap kezdődik a munka” – túlesett műtétjén Schäfer András

Megműtötték az Unione Berlin magyar válogatott középpályását, Schäfer Andrást.

A belga Union Saint-Gilloise otthonában aratott 1-0-s Európa-Liga-siker során megsérülő futballistát a keddi napon műtötték meg, már túl is esett a beavatkozáson és a rá jellemző lelkesedéssel tette közzé, hogy már menne is vissza a pályára.

Köszönöm kedves üzeneteidet. A mai műtétem jól sikerült. Holnap kezdődik a munka: a lehető leghamarabb vissza akarok lépni a pályára!

– írta Schäfer.

Azt egyelőre nem tudni, mennyi időt kell kihagynia, de az Union Berlin így is továbbjutott az EL-ben, és 13 forduló után harmadik a Bundesligában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!