INA FASSBENDER / AFP
Magyar foci sport

Nagyon rossz hírt kapott a Bundesliga-éllovas magyar légiósa

Megsérült Schäfer András, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlin magyar válogatott középpályása.

Klubja szombaton azt közölte, hogy a 23 éves futballista csütörtökön, a belga Union Saint-Gilloise otthonában aratott 1-0-s Európa-Liga-siker során szenvedett sérülést a jobb lábán, és a következő napokban meg kell műteni. Schäfer a belgiumi meccsen a 62. percben állt be az Unionba.

Hogy Schäfernek mennyi időt kell kihagynia, arról nem adott hírt az Union Berlin, amely második helyen jutott tovább az EL-ben, és 12 forduló után vezeti a Bundesligát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!