Magyar foci sport

Gyújtogatás a lelátón, porral oltóval lefújt szurkolók, anyázás a lelátón – legcsúnyább arcát mutatta az NB I Zalaegerszegen

A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott az Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A lila-fehérek már az első félidőben sem játszottak rosszul, majd térfélcsere után emberelőnybe kerültek, így a ZTE védekezésre rendezkedett be. Ennek ellenére képtelen volt betalálni az Újpest, sőt alig jutott el helyzetig, pedig majdnem egy félidő állt rendelkezésre az egyenlítéshez. A vendégek szurkolói egy idő után nem bírták idegekkel a látottakat és előbb egy görögtűz landolt a pályán, majd amikor valamit felgyújtottak a vendég szektorban, a szervezők porral oltóval fújták a lángokat és a szurkolókat egyaránt.

Mindeközben zengtek a válogatott mocskolódások zalaegerszegi oldalról, így aztán bátran kijelenthető, legcsúnyábbik arcát mutatta az NB I a zalaegerszegi mérkőzésen.

Kapcsolódó
Az Újpest csapatkapitánya botrányosnak nevezte a ZTE elleni meccsen mutatott játékot
Majdnem egy félidőn át emberelőnyben játszott az Újpest, mégsem rúgott gólt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!