Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images
Magyar foci sport

A Crvena zvezda edzője nem fogadná el előre a döntetlent a Ferencváros ellen

Megtartotta a Ferencváros elleni Európa Liga-mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját Milos Milojevic, a Crvena zvezda labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Az október 6-i mérkőzésen 4-1-es győzelmet arató szerb csapat edzője úgy vélte, a Fradi hazai pályán sokkal agresszívebb lesz majd.

„Nagyon gyors és kreatív a Ferencváros, amely gyorsan vált védekezésből támadásba. Sztanyiszlav Csercseszovnak ugyanúgy minden posztra van két játékosa, mint nekem. Ezúttal agresszívabb lesz az FTC, mert amíg Belgrádban valószínűleg a döntetlennel is elégedett lett volna, addig most győzelemre fog játszani”

– mondta Milojevic, aki arra számít, hogy az FTC vezetőedzője megpróbálja majd meglepni taktikai szempontból.

A Crvena zvezda edzője szerint csapatának mindez nem okoz majd gondot,emellett kiemelte örömét, hogy újra sok szurkoló előtt lépnek pályára, mert szerinte ez mindkét együttesnek jó.

Ugyanolyan jól kell játszanunk, mint múlt héten a 4-1-es siker alkalmával, mert ez a meccs nulláról indul. Nem fogadnám el a döntetlent.

A Ferencváros-Crvena zvezda El-mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!