Magyar foci sport

„Minden múltbeli adósságért megfizettünk” – elégedett a szerb sajtó a Zvezda sikerével

A szerb lapok elégedettek azzal, hogy a Crvena zvezda 4-1-re legyőzte a Frencvárost a labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában.

A Dnevnik azt írta, a piros-fehérek meggyőző sikert értek el a magyarok ellen. A lapnak Milos Milojevic edző elmondta, bármilyen győzelemmel megelégedett volna a mérkőzés előtt, de a nagy siker ellenére két lábbal szeretnének a földön maradni.

Kapcsolódó
Csercseszov: Jogosan kaptunk ki Belgrádban
A Ferencváros orosz edzője szerint ilyen a futball.

„Elégedett vagyok a hozzáállással, a játékkal és az erőfeszítéssel. A jövő héten a Ferencváros otthonában játszunk, van valami íratlan a futballban, hogy nehéz egymás után kétszer legyőzni az ellenfelet. De ez megtörtént velem a pályafutásom során, ezért úgy gondolom, hogy meg tudjuk csinálni” – tette hozzá.

Minden múltbeli adósságért megfizettünk. A Zvezda kiütötte a Ferencvárost, ezt a magyarok soha nem felejtik el

– írta cikkének címében a Novosti, utalva arra, hogy az 1975-75-ös KEK-elődöntőben a éppen a Fradi ütötte el a belgrádiakat a finálétól.

A cikk szerint „bár maga a vereség nem a legnagyobb, amit a Ferencváros a nemzetközi porondon elszenvedett (ezt a Porto mondhatja el, amely 1994-ben 6-0-ra nyert), de a magyar klub minden bizonnyal mindig emlékezni fog erre a bukásra szerb fővárosban.”

Egy bosnyák sportportál szerint a „A Crvena zvezda legyőzte a bosnyák gyarmatnak számító klubot”, a lap arra utal, hogy a Fradi keretében négy honfitárs, Adnan Kovacevic, Eldar Civic, Muhamed Besic és Amer Gojak is megtalálható.

Az első hazai góllal, illetve az ezt megelőző tizenegyes-szituációval kapcsolatban egy szerb oldal sem foglalkozott különösebben, csupán tárgyilagosan annyit írtak, hogy a játékvezető a VAR-ral közösen kezezésnek ítélte azt, hogy Wingo karjára fejelték a labdát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!