A következő élő közvetítés része A Fradi komoly pofonba szaladt bele Belgrádban, Csercseszovval még soha nem kapott ennyi gólt

Vége a Ferencváros veretlenségének az Európa Ligában

Srdjan Stevanovic/Getty Images
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Az első félidő derekán Henry Wingo kezére fejeltek egy labdát, amiért a VAR-vizsgálat után tizenegyest ítélt a belga játékvezető. Ezt Guelor Kanga értékesítette, de gyorsan jött egy újabb gól is, miután Botka mellől eljutott a labda a tizenhatos közepére. Stefan Mitrovic az átvétellel becsapta mindkét ferencvárosi védőt és a kapu bal sarkába lőtt.

Térfélcsere után egyértelműen dominálni akart a Fradi, de ráfázott, mert öt perc alatt betalált harmadjára a Crvena zvezda, egy ellentámadás végén Aleksandar Katai a tizenhatos elől okosan és pontosan lőtte ki a jobb alsó sarkot. Ezután kettőt cserélt Sztanyiszlav Csercseszov, de szinte azonnal jött az újabb találat: Kanga távolról lőtt senkitől sem zavartatva és óriási gól lett belőle, a bal fölső sarokba vágódott védhetetlenül a labda. Azért ment előre becsülettel az FTC, aminek az lett a vége, hogy a szépítés összejött, Wingo kapott remek indítást a jobb szélen, amit majdnem az alapvonalon ért el. Egyből középre lőtt, amit Kristoffer Zachariassen egyből passzolt a hálóba.

Ryan Mmaee a hajrában még eltalálta a keresztlécet, de újabb gól nem esett, így 4-1-re kikapott a Fradi.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik