Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

„Ismét leülhetek a kispadra, bemehetek az öltözőbe” – Révész Attila szerint segítségre van szüksége a kisvárdai edzői stábnak

Nyáron jelentette be Révész Attila, hogy a háttérbe vonul és egészségi állapota miatt sem ő lesz már a sportigazgató az NB I-ben ezüstérmes Kisvárdánál. Ugyanakkor már ismét sportigazgatóként nyilatkozott hétfőn arról, hogy az Újpest elleni vereséget követően a szakmai stáb minden tagja felajánlotta lemondását, amit viszont Révész nem fogadott el.

Kapcsolódó
A Kisvárda teljes stábja lemondott az újpesti zakó után, de nem fogadta el Révész Attila
Három meccsen kapott ki a csapat rúgott gól nélkül, miközben nyolcat kapott.

Révész Attila a Nemzeti Sport érdeklődésére elmondta, egy ideig csak az igazolásokat hagyta jóvá és az akadémiát irányította, de már jobban van, így abban maradt a vezetőséggel, hogy ismét sportigazgatóként segíti a klubot, igaz, kicsit hátrébbról irányít és a szakmai munkáért felel majd, a napi ügyeket Forrás Zoltán és Róka Géza viszik majd.

„Múlt héten új szerződést írtam alá, és az MLSZ-nél is kiváltottam az ehhez szükséges licencet. A feladatköröm annyiban változik a korábbiakhoz képest, hogy csak a szakmai munkát felügyelem, sportigazgatóként ismét leülhetek a kispadra, bemehetek az öltözőbe a meccsek alatt.

Ez azért lényeges, mert úgy érzem, jelen helyzetben segítségre van szüksége a szakmai stábnak

– nyilatkozta Révész, akinek az utolsó három bajnokin nyújtott teljesítmény nem tetszett.

Azt is mondta, hogy nem mindenkinek, de sok játékosnak ellenszenves volt a testbeszéde, a hozzáállása, de pár hét alatt visszatalálnak majd a megkezdett útra.

A szezont négy győzelemmel és két döntetlennel kezdő Kisvárda a legutóbbi három bajnokiját elveszítette, így a negyedik helyre csúszott. Négy pont a hátrány a Ferencváros mögött úgy, hogy a bajnoki címvédő két mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Kisvárda a nyáron a Konferencia Liga selejtezőjében szerepelt, a második körben a kazah Kajrat Almaty még nem okozott gondot, de a Molde elleni idegenbeli 3-0-s vereség megpecsételte a csapat sorsát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!