Magyar foci

„Ismét leülhetek a kispadra, bemehetek az öltözőbe” – Révész Attila szerint segítségre van szüksége a kisvárdai edzői stábnak

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Nyáron jelentette be Révész Attila, hogy a háttérbe vonul és egészségi állapota miatt sem ő lesz már a sportigazgató az NB I-ben ezüstérmes Kisvárdánál. Ugyanakkor már ismét sportigazgatóként nyilatkozott hétfőn arról, hogy az Újpest elleni vereséget követően a szakmai stáb minden tagja felajánlotta lemondását, amit viszont Révész nem fogadott el.

Kapcsolódó
A Kisvárda teljes stábja lemondott az újpesti zakó után, de nem fogadta el Révész Attila
Három meccsen kapott ki a csapat rúgott gól nélkül, miközben nyolcat kapott.

Révész Attila a Nemzeti Sport érdeklődésére elmondta, egy ideig csak az igazolásokat hagyta jóvá és az akadémiát irányította, de már jobban van, így abban maradt a vezetőséggel, hogy ismét sportigazgatóként segíti a klubot, igaz, kicsit hátrébbról irányít és a szakmai munkáért felel majd, a napi ügyeket Forrás Zoltán és Róka Géza viszik majd.

„Múlt héten új szerződést írtam alá, és az MLSZ-nél is kiváltottam az ehhez szükséges licencet. A feladatköröm annyiban változik a korábbiakhoz képest, hogy csak a szakmai munkát felügyelem, sportigazgatóként ismét leülhetek a kispadra, bemehetek az öltözőbe a meccsek alatt.

Ez azért lényeges, mert úgy érzem, jelen helyzetben segítségre van szüksége a szakmai stábnak

– nyilatkozta Révész, akinek az utolsó három bajnokin nyújtott teljesítmény nem tetszett.

Azt is mondta, hogy nem mindenkinek, de sok játékosnak ellenszenves volt a testbeszéde, a hozzáállása, de pár hét alatt visszatalálnak majd a megkezdett útra.

A szezont négy győzelemmel és két döntetlennel kezdő Kisvárda a legutóbbi három bajnokiját elveszítette, így a negyedik helyre csúszott. Négy pont a hátrány a Ferencváros mögött úgy, hogy a bajnoki címvédő két mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Kisvárda a nyáron a Konferencia Liga selejtezőjében szerepelt, a második körben a kazah Kajrat Almaty még nem okozott gondot, de a Molde elleni idegenbeli 3-0-s vereség megpecsételte a csapat sorsát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik