Czeglédi Zsolt/MTI
Magyar foci sport

A Kisvárda teljes stábja lemondott az újpesti zakó után, de nem fogadta el Révész Attila

A Kisvárda labdarúgócsapatának teljes edzői stábja lemondott, miután az Újpest ellen 4-0-ra kikapott az együttes.

Kapcsolódó
Óriási verést kapott Újpesten, nagy gödörben a Kisvárda
Sorozatban harmadszor kapott ki a tavalyi ezüstérmes.

Az NB I kilencedik fordulóját második helyen kezdő együttes egymás után harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban a Megyeri úton, korábban a Honvéd (1-0) és a Ferencváros (3-0) győzte le. A klub honlapjának beszámolójában Révész Attila sportigazgató magyarázta el, miért nem fogadta el a lemondásokat.

„Valóban, az újpesti mérkőzést követően a teljes stáb felajánlotta a lemondását, amit a csapatnak is jeleztek. Erre azt válaszoltam, hogy ennek nem most van az ideje, meg kell vizsgálni a szituációt, és egyet-kettőt aludva a történtekre, számba vesszük a lehetőségeinket. A hétvégén ez megtörtént, nagyon sok emberrel beszéltem és a vezetőséggel is egyeztettünk. Ezek után jeleztem az edzőknek, hogy

nem akarom elfogadni a lemondásukat, mert ez a helyzet nem ezt igényli. A nemzetközi meccsek és a jó rajt utáni visszaesés nem az edzők felelőssége, legalábbis nem szakmai értelemben. Ez számukra is jó tanulópénz lesz, hogy siker esetén kell a legkeményebb kézzel bánni a csapattal. Ezt nem tették meg, holott tapasztalataim alapján korábban erre felhívtam a figyelmet, hogy csak így lehet elkerülni, hogy megelégedjenek magukkal a játékosok. Miután edzőink most a saját bőrükön tapasztalták ezt meg, biztos, hogy egy életen át elkíséri majd őket

– mondta a sportigazgató.

A Kisvárda kilenc fordulót követően holtversenyben harmadik helyen áll a Paks és a Puskás Akadémia csapataival. Legközelebb a Vasassal csap majd össze.

Kiemelt képen Török László, a Kisvárda vezetőedzője.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!