M4
Magyar foci sport

A felcsúti focista kiütötte fehérvári ellenfele fogát

Az NB I. 9. fordulójában Puskás Akadémia – Fehérvár mérkőzést rendeztek, melynek a 45. percében le kellett cserélni Hangya Szilvesztert a vendégcsapatból. Mohamed Mezgrhanival csatázott a labdáért, amikor kapott egy ütést az arcára, majd ápolni kellett, végül lecserélték.

Kapcsolódó
Az ellenfél arcába könyökölt, de nem értette a kiállítást a Honvéd játékosa
A forduló legfurcsább mérkőzésén egy piros lap is borzolta a kedélyeket.

Ahogy a közvetítésben megjegyezték, és amúgy a visszajátszások alapján is úgy tűnt, hogy Hangya elveszítette egy fogát. Mezgrhani egy sárgával megúszta egyébként az ütést.

Ami a mérkőzést illeti, a felcsútiaknak három kapufájuk is volt, mire megszerezték a vezetést, de a 78. percben, egy szöglet után Kodro elé került a labda, ki pár lépésről a kapuba lőtt.

Ez volt a Vidi első idegenbeli pontja a bajnoki szezonban.

NB I, 9. forduló

Puskás Akadémia FC – MOL Fehérvár FC 1-1 (0-0)

gólszerzők: Zahedi (57.), illetve Kodro (78.)

sárga lap: Mezghrani (43.), Corbu (45+2.), van Nieff (90+4.), illetve Stopira (62.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!