Magyar foci sport

Az ellenfél arcába könyökölt, de nem értette a kiállítást a Honvéd játékosa

A szezon feltámadására készült a Budapest Honvéd az NB I 9. fordulójában, ugyanis 4-0-s hátrányban sikerült három gólt is szerezni Debrecenben, azaz benne volt a pontszerzés lehetősége. Hogy ez aztán nem jött össze, az több dolognak is köszönhető, ezek egyike, hogy Christian Gomis kiállítása miatt a 91. percben tíz emberre fogyatkozott a vendégcsapat.

Gomis Sós Bencével harcolt a labdáért az oldalvonal mellett, a debreceni megrángatta kicsit ellenfelét, amire a Honvéd labdarúgója könyékkel odaütött. Bár az arcát fogva ő is elterült a gyepen, egyértelmű volt, hogy piros lappal ki kell állítani.

A szándékosság teljesen egyértelmű volt, innentől már tényleg csak az a kérdés, hogy a piros lapért járó automatikus eltiltásért jár-e valami plusz még Gomisnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!