Magyar foci sport

35 másodperc alatt vezetést szerzett a Mezőkövesd, mégis kikapott

A szezon eddigi leggyorsabb góljával szerzett vezetést pénteken a Mezőkövesd.

A Paks elleni NB I-es bajnokin mindössze 35. másodpercben gól született, miután a vendégektől Balogh Balázs úgy szerelte le Cseri Tamást, hogy azzal Molnár Gábort hozta helyzetbe. A mezőkövesdi támadó önzetlenül adta a labdát Stefan Drazicnak, aki közvetlen közelről gurított a kapuba. A jelenetet erre a linkre kattintva lehet megnézni.

Térfélcsere után Varga Barnabás fejesgóljával egyenlített a Paks, majd nem sokkal később Bőle Lukács is betalált, így végül a Mezőkövesd 2-1-re kikapott. Kuttor Attila így vereséggel tért vissza korábbi csapatához.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!