Magyar foci

Az első percben szerzett góllal győzött a magyar U21-es fociválogatott

Facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg
Facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg

A magyar U21-es futballválogatott 1-0-ra győzött Bulgária ellen felkészülési meccsen.

Az MLSZ honlapja azt írja, Gera Zoltán öt olyan játékost jelölt a kezdőcsapatba, akik korábban még nem szerepeltek az U21-es válogatottban, a kezdő másik fele már az előző Eb-selejtező-sorozatban, a nyáron kiöregedő korosztályban is a keret tagja volt.

Még az első perc sem telt el, amikor vezetést szerzett a magyar csapat, a Budapest Honvéd játékosa, Kocsis Dominik emelte át ügyesen a kapust.

Kocsis később a második gólját is megszerezhette volna, de a bolgár kapus védte a ziccert. A második félidőben is közel állt a gólhoz a magyar csapat, de Németh András lövése a kapufán csattant. Az MLSZ tudósítása alapján a bolgárok előtt is adódott lehetőség, de a magyar csapat volt a veszélyesebb, amely végül egygólos sikert aratott.

U21-es felkészülési mérkőzés:

Magyarország – Bulgária 1-0 (1-0)
A magyar csapat összeállítása: Hegyi Krisztián – Csinger Márk, Balogh Botond, Iyinbor Patrick – Kovács Mátyás (Kállai Kevin, 61.), Bényei Ágoston, Kata Mihály (Bocskay Bertalan, 61.), Benczenleitner Barna – Kocsis Dominik (Németh Dániel, 84.), Németh András (Tóth Milán, 70.), Horváth Krisztofer (Katona Bálint, 61.).
gól: Kocsis (1.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik