Magyar foci

„Mintha a legjobb barátaihoz jönne az ember” – Varga Kevint ezúttal nem csak nézné a válogatott meccseit

Szigetváry Zsolt/MTI
Szigetváry Zsolt/MTI

Varga Kevin a nyári Nemzetek Ligája-mérkőzésekből kimaradt, a németek és olaszok ellen azonban újra bekerült a válogatott keretébe. A 26 éves futballista a Telkiben tartott hétfői sajtótájékoztatón elmondta,  nagyon örül neki, hogy újra meghívót kapott.

Nagy örömmel tölt el, hogy újra itt lehetek, főleg egy ilyen eseménydús nyár után, mert a júniusi meccseket még a tévén keresztül is óriási élmény volt átélni. Mindig nagyon jó a válogatotthoz jönni. Olyan, mintha a legjobb barátaihoz jönne az ember

– közölte Varga, aki szerint a magyar csapatnak a saját játékára kell majd figyelnie.

A keret újonca, a Zalaegerszegben játszó Mocsi Attila is nyilatkozott, aki kiemelte, nem az a fontos, melyik csapat ellen mutatkozhat be, csak az, hogy megdolgozzon a helyéért. Már csak azért is, mert nagyon meglepte Marco Rossi szövetségi kapitány meghívója.

„Elsősorban az önbizalom és a saját magamba vetett hit szempontjából léptem előre, ebben sokat segített Ricardo Moniz vezetőedzői kinevezése Zalaegerszegen” – nyilatkozta Mocsi, akinek nem teljesen ismeretlenek számára a kerettagok, Szoboszlai Dominikkal például régóta jó barátságban van, Schäfer Andrást az utánpótlás-válogatottból, Bolla Bendegúzt pedig Fehérvárról ismeri.

Az A divízió 3. csoportját hét pontjával vezető magyar válogatott pénteken Lipcsében Németország vendége lesz, három nappal később pedig a Puskás Arénában fogadja az Európa-bajnoki címvédő olasz csapatot.

Olvasói sztorik