Magyar foci

„Nem akarok belekötni senkibe, de valami hiányzott” – fájó vereséget szenvedett a Loki

M4
M4

A Paks 1-0-ra legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén. A hazai csapat két vereség után tudott javítani, míg a hajdúságiaknak ez sorozatban a harmadik vereségük idegenben, vendégként változatlanul nyeretlenek.

Az első félidőben a labdabirtoklást és a támadásokat tekintve is kiegyenlített volt a küzdelem, a hazaiak azonban valamivel pontosabbak voltak, és az egyik lehetőségüket gólra váltották. Fordulás után a Debrecen futballozott veszélyesebben, a hajdúságiak megpróbáltak sokat tenni az egyenlítésért, miközben a hazaiak elsősorban az eredmény megőrzésére koncentráltak.

Kapcsolódó
Szoboszlai gólpasszt adott Orbánnak, majd parádés gólt szerzett
A Dortmund ellen mutatkozik be a Lipcse új vezetőedzője.

Az 56. percben a VAR is főszerepet vállalt, amikor egy paksi könyökről lepattanó lövést vizsgáltak, de nem adtak tizenegyest a Lokinak.

A hajrában egyre nagyobb nyomás nehezedett a paksi kapura, de a védelem állta a sarat, és a hazaiak végül a lefújásig megőrizték minimális előnyüket.

Nem akarok belekötni senkibe, de valami hiányzott

mondta a debreceniek megbízott vezetőedzője, Dombi Tibor az M4-nek. Azt is mondta, hogy nem kellő odaadással játszottak a játékosai, így a szerencse sem nekik dolgozott. Nem érti, miért nem lehet minden meccsen százszázalékosan teljesíteni, gondolkodás nélkül megcsinálni azt, ami a játékosokban benne van.

NB I, 8. forduló

Paksi FC-Debreceni VSC 1-0 (1-0)

 

Paks: Rácz – Kinyik, Lenzsér, Kádár (Szélpál, 87.), Osváth – Windecker, Balogh B. (Gyurkits, 81.) – Hahn (Bőle, 87.), Papp, Nagy R. (Szabó B., 52.) – Varga B.

DVSC: Hrabina – Bévárdi, Romancsuk, Deslandes, Ferenczi – Baráth, Dzsudzsák, Varga J. (Lagator, 28.) – Szécsi, Do. Babunski (Olawale, 68.), Kiziridisz (Sós, 81.)

gólszerző: Balogh B. (18.)

sárga lap: Kinyik (41.), Lenzsér (54.), Varga B. (56.), Kádár (78.), Osváth (80.), illetve Kiziridisz (4.)

Olvasói sztorik