Magyar foci

Dzsudzsák: Túl vagyok azon a korszakon, amikor bizonyítanom kellett

M4
M4

Ugyan bukdácsolt a szezonrajtnál a Debrecen, amely a Zalaegerszeg elleni 4-2-es vereséget követően edzőt is váltott (Joao Janeirót küldték el hat nyeretlen forduló után), a beugró Dombi Tibor vezetésével megszerezte a csapat az első győzelmét a Fehérvár elleni 1-0-nak köszönhetően.

Kapcsolódó
Sallai arccsonttörést szenvedett, még mindig nem tudja kinyitni a szemét
Azt később döntik el, hogy meg kell-e műteni.

A találkozó után a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs nyilatkozott a pálya szélén állva az M4-nek, azt mondta, hogy a korábbi eredmények miatt nem győztek elnézést kérni a szurkolóktól, akik mindezek után is mögöttük állnak, a szombati bajnoki előtt például egy „Veletek vagyunk!”-feliratú transzparens fogadta a Loki labdarúgóit a folyosón, ami kellő lökést adott neki.

„Emellett a Dombi Tibi és az egész szakmai stáb az egyszerű futballnézetével levette többek között rólam is azt a terhet, amit nem kell magamra vegyek, és nagyon igaza van.

Túl vagyok azon a korszakon, amikor bizonyítanom kellett. Folyamatosan ezt kérte tőlem a héten, hadd lásson nevetni. Nagyon megérintett és elgondolkodtatott ez a dolog.

Úgyhogy a meccs előtt mindketten elmondtuk a csapat előtt, hogy ez most a szívről és a becsületről fog szólni, meg arról, hogy ez a debreceni közönség megérdemli, hogy jobb csapata legyen” – mondta Dzsudzsák, aki hozzátette, hogy ezzel a győzelemmel azért nincs minden rendben, ugyanilyen szívvel és akarattal kell folytatniuk.

Kapcsolódó
Görögország ellen válhat egyedüli rekorderré Dzsudzsák Balázs
Sajtóértesülés szerint megkapja a búcsúmérkőzését a debreceni csapatkapitány.

A magyar válogatott novemberben a görögöket fogadja, sajtóhírek szerint az lehet Dzsudzsák Balázs búcsúmérkőzése a nemzeti csapatban, ráadásul a 109. fellépésével egyedüli csúcstartóvá lépne elő. Rákérdeztek nála, várja-e a találkozót, de kitérő választ adott, mondván azért várja, mert magyar és mert szereti a válogatottat.

Olvasói sztorik