Magyar foci sport

Sallai arccsonttörést szenvedett, még mindig nem tudja kinyitni a szemét

Szombaton, a Bayer Leverkusen és a Freiburg bajnokijának elején Jonathan Tah véletlenül arcon rúgta Sallai Rolandot, a magyar válogatott támadót hordágyon vitték le a pályáról. Látszott, hogy a szeme környékén érte a rúgás (Tah sárga lapot kapott), este azonban még sem az edzője, sem pedig édesapja nem tudtak bővebb információval szolgálni annál, hogy nagyon be van dagadva az arca a szeme körül.

Az NSO vasárnap is elérte Sallai Tibort, aki elmondta, fiának eltört az arccsontja. Az a napokban dől el, hogy meg kell-e műteni. A bal szemét továbbra sem tudja kinyitni, jegelnie kell azt a területet.

„A szeme alatti csontrészen letört egy darab, be van dagadva és emiatt nincs is teljesen a helyén. Már mosolygott is, úgyhogy a körülményekhez képest jól van” – ezt már a közmédiának mondta Sallai Tibor.

Kapcsolódó
Sallai Rolandot fejbe rúgták, hordágyon hagyta el a pályát
A leverkuseni Jonathan Tah arcon rúgta.

Sallai kiválása után gólt kapott a Freiburg, ám fordított a vendégcsapat, és ugyan egyenlített a szezont borzalmas formában kezdő Leverkusen, a Freiburg nyert és így öt fordulót követően (a Borussia Dortmunddal azonos pontszámmal) vezeti a Bundesligát. Sallai Roland ebben a szezonban minden bajnokin kezdett.

Sérülése miatt erősen kérdéses, hogy a válogatott rendelkezésére állhat-e a németek és az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseken szeptember 23-án és 26-án. Marco Rossi csapata négy forduló után nagy meglepetésre vezeti csoportját az elitdivízióban – a jelenleg utolsó helyen álló Anglia még tagja a négyesnek, melyet a magyar csapat már kétszer is legyőzött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!