Magyar foci

Magyar válogatott szélsővel erősített a Fehérvár

A MOL Fehérvár FC-ben folytatja pályafutását Schön Szabolcs, a nyolcszoros magyar válogatott játékos az FC Dallastól tért haza az NB I-be.

Kapcsolódó

„Az elmúlt időszakban több Vidi-játékossal és stábtaggal is beszéltem, és csak pozitív dolgokat hallottam a klubról. Motivál, hogy újra az NB I-ben futballozzak, szeretnék sok játéklehetőséget kapni. Fiola Attilát és Nego Loicot a válogatottból jól ismerem, velük eddig is tartottam a kapcsolatot, ez is segíthet majd a beilleszkedésben. Szeretnék gyorsan edzésbe állni és minél hamarabb bemutatkozni” – nyilatkozta a klub honlapján Schön Szabolcs.

Vele még tovább nő a magyar kontingens száma a Vidiben és az sem mellékes szempont, hogy Michael Boris az MTK-ból már ismeri, jól dolgoztak együtt, az érkezésével bővülnek a variációs lehetőségei is.

Schön Kispesten kezdett el futballozni, egészen fiatalon a világhírű Ajaxba igazolt. 2019 elején az MTK-hoz került, ahol két és fél szezon alatt 62 tétmeccsen 16 gól és 11 assziszt volt a mérlege. Az elmúlt másfél évben az amerikai élvonalban szereplő FC Dallas futballistája volt, 26 mérkőzésen 7 gólpasszt jegyzett.

Olvasói sztorik